Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

KBO VAN DER TWEEL.

Heeft u plannen voor nieuwbouw, verbouw of onderhoud? Dan kan ik als professional bijdragen aan het realiseren van uw (droom)wensen. Kwaliteit staat voorop. De korte lijnen, de persoonlijke aandacht voor elke klant en de betrouwbare werkwijze zijn daarvoor het beste bewijs.

Lees meer

Wie ben ik.

KBO van den Tweel is een eenmanszaak opgericht in 2013. KBO staat voor Klus, Bouw en Onderhoud, maar eigenlijk pak ik alles aan in de ruimste zin van het woord Bouw. Utiliteit, Verbouw, Renovaties en Nieuwbouw behoren daar ook bij. Enkele voorbeelden daarvan zijn terug te vinden bij de projecten. Ook verhuur ik mezelf aan andere bedrijven, of huur ik zelf vakmensen in om het gewenste eindresultaat te behalen.