Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

KBO VAN DER TWEEL.

Heeft u plannen voor nieuwbouw, verbouw of onderhoud? Dan kan ik als professional bijdragen aan het realiseren van uw (droom)wensen. Kwaliteit staat voorop. De korte lijnen, de persoonlijke aandacht voor elke klant en de betrouwbare werkwijze zijn daarvoor het beste bewijs.

Lees meer

Wat doe ik.

KBO staat voor klus, bouw en onderhoud, maar eigenlijk pak ik alles aan in de ruimste zin van het woord ‘bouw’. Utiliteit, verbouw, renovaties en nieuwbouw behoren daar dus ook bij. Dergelijke activiteiten, als onderhoud, woningbouw, onderhoudswerkzaamheden en alles wat u in dit gebied zou kunnen invullen kunt u laten regelen door KBO van den Tweel. Zoals u misschien ook al op onze pagina heeft gezien, staan er verschillende projecten die u kunt bekijken. Zo maken wij ook tuinhuisjes en bergingen. We hebben ook veel ervaring op het gebied van gevelrenovaties. Een voorbeeld hiervan kunt u vinden tussen onze projecten. Wij kunnen in een relatief korte tijd zelfs een dakkapel bij uw huis aanbouwen. Buitenshuis en binnenhuis ondernemen wij dus veel projecten. Voor een renovatie van uw badkamer, wc of keuken bent u bij KBO van den Tweel ook aan het juiste adres. Wij zorgen voor de beste maatwerk voor uw tegelwerk in uw nieuwe badkamer of wc. Naast alle werkzaamheden verhuur ik mijzelf ook wel eens aan andere bedrijven. Om het beste eindresultaat te kunnen realiseren komt het ook voor dat we vakmensen inhuren. Zo zijn de beste specialisten bij u aan het werk.